Turistična agencija vam pomaga tudi pri izbiri lokacije

Ste oseba, ki ima rada točno takšen dopust, ki si ga predstavlja, predvsem pa vam je pomembna lokacija? Si nikakor ne predstavljate, da na dopustu ne bi imeli terase, ki ne bi bila ravno celo popoldne na soncu, pa da na terasi ni prav nobenega stola? Vam je najhuje, da bi po možnosti pristali nekje v centru, kjer so hiše nanizane ena zraven druge, vmes je malo prostora med njimi, spodaj pa zvečer sprehajalna pot množice turistov? Da, vse to se vam lahko zgodi, če vam pri rezervaciji počitnic ne pomaga turistična agencija. Turistična agencija ima namreč dostop do nekaj več podatkov, hkrati pa točno ve, kje se namestitev nahaja in tudi slike prav gotovo niso zavajujoče.

Slike, ki so predstavljene zraven namestitve, so lahko tako narejene, da si namestitev čisto drugače predstavljate, turistična agencija tega nima

Samo če boste gledali slike, ki so predstavljene zraven namestitve, imate zelo veliko možnost, da boste na koncu pristali na lokaciji, ki vam nikakor ni všeč in se zato sploh ne počutite dobro. Bistvo dopusta pa je ravno v tem, da se vi počutite dobro, saj se le tako lahko spočijete. Turistična agencija si bo prav gotovo priskrbela takšne slike lokacije, s pomočjo katerih boste lahko točno vedeli, kam greste, kako so razporejene sobe in ne boste pristali v centru mesta, če si tega ne želite in to je tudi dodatna prednost, ki jo ima turistična agencija. Privatni ponudniki namreč velikokrat namenoma spustijo kakšno sliko, da se vsega točno ne vidi, pokažejo na slikah le tisto, kar dviga ceno, tisto, kar pa bi jo znižalo, pa seveda ne prikažejo, zato toliko razočaranih turistov in ko enkrat najdejo namestitev, ki jim je všeč, jo potem kar rezervirajo za leto naprej, pa čeprav cena ni najbolj ugodna. Je potem takem turistična agencija res tako draga, da se splača tvegati ali pa ravno tako plačevati visoke cene samo zato, da si zagotovite lokacijo, ki vam je všeč?

This entry was posted in Počitnice and tagged . Bookmark the permalink.