Pokončni sesalnik Philips posesa vso konkurenco

Sesalnik Philips omogoča najhitrejše, pokončno in brezžično sesanje. S svojim 360-stopenjskim nastavkom ujema prah in umazanijo kar 75 minut v načinu Eco, 35 v običajnem načinu in 25 minut v načinu Turbo. Sesalec vas bo navduševal z digitalnim motorjem PowerBlade, ki ustvari neprekosljivo močan pretok zraka in tako omogoča najkvalitetnejše sesanje. Pokončni sesalec je odličen za vse vrste prahu, prav tako pa se uspešno bori s trdovratno umazanijo. S svojim edinstvenim sistemom sesanja in mokrega čiščenja upravlja sprostitev vode za optimalno vlažnost med čiščenjem vseh vrst trdih tal. Sesalnik vas ne bo pustil na cedilu niti pod nizkim pohištvom, saj je prilagodljiv in preprost za upravljanje. Posoda s prahom je na vrhu, kar omogoča nižji kot in se lahko celo popolnoma splošči na tla, kar omogoča popoln dostop pod nizke mizice in sedežne garniture. Sesalec boste vzljubili takoj, ko boste ugotovili, da ste z brezžičnim pokončnim sesalnikom popolnoma svobodni!

Najhitrejše brezžično sesanje*

Pokončni sesalnik

Odlične lastnosti sesalnika, ki jih ni mogoče spregledati

Najzmogljivejša tehnologija brez vrečke, PowerCyclone 8, vas s svojo močjo sesanja ne bo razočarala. Dom boste lahko očistili v pokončnem položaju, brez da bi za seboj vlekli nadležno žico. Da bo vaše sesanje resnično temeljito, lahko pokončnemu sesalniku hitro in brez težav namestite krtačo ali ozki nastavek. T    udi LED nastavek odlično opravi svoje delo, ko razkrije skriti prah in umazanijo. 

Različni modeli, podobne specifikacije

SpeedPro Max Aqua in SpeedPro Max sta modela, ki se med seboj malenkost razlikujeta. Oba sesalnika sta izjemno učinkovita, razlikujeta se le v nekaterih podrobnostih. SpeedPro Max Aqua je pokončni sesalnik 3 v 1, s 360-stopinjskim nastavkom za sesanje, sistemom sesanja in mokrega čiščenja in ročnim sesanjem. SpeedPro Max pa je pokončni sesalnik 2 v 1, ki omogoča sesanje in ročno sesanje. 

https://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/FC6823_01-IMS-sl_SI?wid=494&hei=435&$pnglarge$

Pokončni sesalnik SpeedPro Max

This entry was posted in Lepota in zdravje, Vse za dom, Življenje. Bookmark the permalink.