Nakup toplotne črpalke

Nakup-toplotne-crpalkeTudi vas mika nakup toplotne črpalke? Če vas še ne, vas bo gotovo kar kmalu. Glavni razlog za nakup toplotne črpalke je verjetno ta, da gre za napravo, ki nam občutno zniža stroške ogrevanja, nam nudi udobje, poleg tega pa je tudi okolju prijazna. Termodinamična naprava namreč sprejema toplotno energijo iz okolice, torej iz zemlje, zraka in vode, ter jo nato s pomočjo kompresorja poviša na višji temperaturni nivo in na ta način ogreva vodo. Vaš račun za ogrevanje se bo lahko znižal tudi do 70%, če primerjamo z ogrevanjem na kurilno olje. Z nakupom toplotne črpalke pa boste pomagali tudi k zmanjšanju emisij ogljikovega dioksida v okolju. Kje lahko opravite nakup toplotne črpalke?

Podjetje Tersus vam na tem mestu nudi projektiranje, vgradnjo, vzdrževanje in servis toplotnih črpalk na področju celotne Slovenije. Poleg toplotnih črpalk vam podjetje sicer nudi tudi klimatske naprave, solarne sisteme, pelete in naprave za električno ogrevanje. Omenjeno podjetje vam v sklopu toplotnih črpalk nudi nakup več vrst črpalk Atlantic. Toplotna črpalka zrak-voda se lahko pohvali z enostavno vgradnjo, saj ne zahteva nobenih vrtin oziroma gradbenih posegov, kot jih na primer zahteva črpalka zemlja-voda. Montaža črpalke zrak-voda spominja na montažo klimatske naprave in je opravljiva v enem dnevu.

Na spletni strani podjetja Tersus si lahko preberete še več informacij o toplotnih črpalkah, poleg tega pa lahko brez skrbi kontaktirate tudi strokovnjake, ki vam bodo z veseljem pomagali pri nakupu. Pobrskajte med dano ponudbo in si privoščite nakup kvalitetne toplotne črpalke tudi vi. Prepričani smo, da vam ne bo žal!

This entry was posted in Vse za dom and tagged . Bookmark the permalink.