Naj bo vaša prehrana raznolika

Ali vsak mesec znova načrtujete, da boste spremenili svojo prehrano in vanjo vnesli več zdravih živil, vendar vam vedno znova zmanjka časa za poglabljanje v nove recepte, obisk tržnice ali pripravo lastne malice za v službo? Rešitev je morda bližje, kakor si mislite!

Če želite združiti hitro pripravo in enostavno čiščenje, je zdaj idealni čas, da razmislite o investiciji v kvaliteten sokovnik, ki bo vam in vašim najbližjim jutro za jutrom omogočil okusno in zdravo prehranjevanje.

Sokovnik Philips

V SVOJ JEDILNIK VKLJUČITE RAZNOLIKOST

Philipsov sokovnik z vijačnim nastavkom HR1887/80izserijeViva Collection se uspešno spopada z najrazličnejšimi vrstami mehke in trde zelenjave in sadja, vključno z granatnim jabolkom,še posebej pa je primeren za listnato zelenjavo. Do kar 80-odstotni iztis omogoča, da iz sadja in zelenjave iztisnete kar največ hranilnih snovi, ob tem pa ne rabite skrbeti zaradi velikosti sadežev in zelenjave, ki jo želite uporabiti: širok vrat kanala za polnjenje (70 mm) vam bo omogočil, da boste v sokovnik z lahkoto vložili tudi večje sadeže in zelenjavo brez nadležnega sekljanja na majhne koščke. Z njim tako prihranite čas in hitreje iztisnete sok.

ENOSTAVNO ČIŠČENJE

Zahvaljujoč edinstveni zasnovi lahko novi sokovnik z vijačnim nastavkom hitro sestavite in ga začnete uporabljati. Prav tako ga lahko preprosto razstavite in očistite – ker je sestavljen iz snemljivih delov brez ostrih robov, ga lahko preprosto razstavite in sperete pod tekočo vodo. Čiščenje vam bo s tehnologijo QuickClean z mikro-sitom za enostavno čiščenje in zaradi preproste in elegantne zasnove sokovnika brez kotičkov, v katerih bi se lahko nabirali ostanki soka, vzelo samo 90 sekund. Lahko pa po koncu pripravljanja napitkov, vse snemljive dele enostavno in varno operete v pomivalnem stroju in juicer tako še preprosteje očistite.

APLIKACIJA Z RECEPTI ZA ZANIMIVE, OKUSNE IN ZDRAVE SOKOVE

Ko boste s sokovnikom HR1887/80 vstopili v svet priprave sokov, boste kmalu ugotovili, da je možnosti ogromno; niti slučajno vam ni treba jutro za jutrom iztiskati soka le iz klasične izbire pomaranč ali jabolk, ampak se lahko poslužite najrazličnejših kombinacij, ki bodo v vaše telo vnesle različne vitamine in minerale, koristne za različne procese in različne organe. Ustrezno znanje je pri pripravi sokov koristna vrlina, zato si lahko prenesete brezplačno Philipsovo aplikacijo za zdrave napitke. Le-ta vsebuje številne recepte za pripravo okusnih in zanimivih napitkov – od napitkov za razstrupljanje do sokov, ki vam povrnejo energijo ali vam celo pomagajo, da mirno zaspite. Vsebuje pa tudi zelo koristne in podrobne informacije o hranilni vrednosti.

Izgovorov za neustrezno in nezdravo prehrano zdaj ni več – sokovnik HR1887/80 vas bo vsakodnevno oskrbel z zdravim in hranilnim sokom za najboljši možen začetek dneva!

This entry was posted in Lepota in zdravje and tagged , , , . Bookmark the permalink.