Kdo nam lahko izdela sedežno garnituro?

Kdo nam lahko izdela sedežno garnituroZ izdelavo sedežnih garnitur se v naši državi ukvarja vrsta mojstrov, ki so za to dejavnost primerno izobraženi oziroma usposobljeni. Seveda je zelo zaželjeno, da ima tisti, ki nam izdeluje sedežno garnituro čim več izkušenj, dodatne plus točke pa lahko obrtniku nanesejo slike doslej izdelanih garnitur. Širom Slovenije je kar nekaj podjetij, ki se z izdelavo sedežnih garnitur ukvarja že vrsto let in se tako lahko pohvali z ogromno znanja in izkušnjami, ki zadovoljijo še tako zahtevne stranke. Med vsemi podjetji pa vam na tem mestu želimo vsaj na kratko predstaviti dve zelo uspešni podjetji na tem področju.

Gre za podjetji Kopač in Žakelj, ki se na področju izdelave sedežnih garnitur lahko pohvalita z mnogimi referencami. Obe podjetji lahko najdete tudi na spletu, kjer boste videli različne slike že izdelanih sedežnih garnitur ter vse podatke o podjetju nasploh. Podjetje Kopač vam v svojem prodajnem programu nudi sedežne garniture, mize in stole, klubske mizice, fotelje, pohištvo, design preproge, preproge, odeje, blazine in kamine. Omenjeno podjetje lahko sicer spremljate tudi Facebooka, kjer boste še bolj na tekočem v zvezi z novostmi in ugodnostmi.

Storitve podjetja Žakelj pa zajemajo opremo hotelov in sedežne garniture po meri. ki jih najdete na povezavi http://zakelj.si/sl/izdelki/sedezne-garniture. V okviru storitev vam Žakelj nudi vse od ideje do izvedbe, prodajo, izmero in svetovanje na domu ter tudi dostavo pohištva do doma. V kolikor želite kvalitetno sedežno garnituro vam predlagam, da se obrnete na podjetje, ki ima na tem področju vrsto izkušenj. Preverite spletni strani podjetja Kopač in Žakelj, tudi vi, saj vam gotovo ne bo žal.

This entry was posted in Vse za dom and tagged , . Bookmark the permalink.