Kaj kupiti svoji najdražji za valentinovo?

valentinKmalu prihaja valentinovo in še vedno smo v dilemi kaj svoji boljši polvici kupiti za valentinovo. Ljubezenski verzi, so že zdavnaj izpeti, saj so bili popularni že ko smo bili stari 13 let in smo pisali verze pobrane z interneta kar 10 puncam naenkrat. Žal se to ob resni zvezi ne spodobi pa čeprav vas včasih prime, da bi poslali tak verz še kateri, ne samo najdražji.

Kaj pa če bi ji kupili verižico na aliexpressu ali pa ebayu? Sicer poceni varianta, pa še dropshipping se gremo lahko, kar pomeni, da ravno tako lahko pošljemo na več naslovov hkrati ampak mislim, da se prav nobena ne razveseli darila, ko vidi da je bila cena ravno nekih 20c ali pa darilo pride s tedensko oz. mesečno zamudo.

Če se lotimo iskanja idej po internetu kaj kmalu opazimo posnetke in slike, kako so pri Viktorijini skrivnosti že v oktobru snemali oglase za valentinovo. Seveda bo draga najbolj vesela takega darila a če ni denarja to žal ne pride v poštev. Na spletu se najde še ogromna količina spodnjega perila po nižjih cenah, razni paketi v dvoje (mogoče zraven povabi vas), masaže, pillingi, darilni paketi z lepotnimi izdelki ali pa le čestitke ter vrtnica.

Če mislite, da sexy spodnje perilo ni več idealno za vašo drago je v tem primeru morda super darilo masaža stopal ali pa kar masaža celotnega telesa in zraven še welness razvajanje s savno in jacuzzijem.

Če je žal kriza z denarjem še večja in je vaša draga s tem seznanjena pa bo morda dovolj že topel objem ter poljub, ki na ta dan prinaša srečo in veselje.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.