Hišni kino – da ali ne?

hisni-kino-samsungZakaj se odločiti za nakup hišnega kina? Ker je nor občutek! Pred dobrimi 14 dnevi sem si sam kupil hišni kino in za to potezo mi ni žal niti centa.

Vsak si, če mu seveda to dopušča čas rad privošči ogled kakšnega filma v zavetju svojega kavča. Danes ko je na voljo časovni zamik, ogromno kanalov, HBO OD, razne virtualne videoteke in seveda tudi partis in podobne strani na katerih dobiš zastonj filme je v dnevni sobi obvezen predmet televizor čez pol stene. Seveda pri izbiri televizorja dobiš še ambilight in razne podobne dodatke pa vendar imaš na koncu še vedno zvok samo izpred sebe in ne moreš dobiti občutka kot v kino dvorani.

Užitki ob gledanju filmov, pri katerih zvok prihaja z vseh strani je neopisljiv. Če pa zraven dodaš še 3D projektor pa boš v kratkem potreboval še strokovno pomoč za odvajanje od odvisnosti do filmov.Glede na to, da se cene 3D televizorjev večjih od 70” začnejo pri 2500€ se celo izplača nakup 3D projektorja za dobrih 700€ in nakup 3D hišnega kina za cca 250-300€.

Vsekakor je nakup hišnega kina super investicija medtem ko nakup projektorja priporočam le tistim, ki ne vodite podjetja in se vam ne pozna če vsak dan izginete v udobje kavča za 3, 5, 9, 12 ali pa 18 ur.

Jaz se vračam v svoj kavč vam pa priporočam da se čimprej odpravite po nakupih saj na televizijske zaslone že prihaja Sam doma in podobni božični filmi.

This entry was posted in Vse za dom and tagged , . Bookmark the permalink.