BAGS&MORE: KLASIČNA TORBICA

Klasična torbica je »a must have« vsake elegantne ženske. V takšnih in drugačnih mošnjičkih se skriva svet čudes. Dame namreč v svoje torbice shranijo praktično vse, kar bi kdaj koli potrebovale v svojem vsakdanu. No, prav zato, ker vas le-te spremljajo na vsakem koraku, je prav, da se odločite za kvalitetne in očem prijazne artikle. Kje jih najti? Nikjer drugje kot v galanterijah Bags&More.

Klasična torbica je primerna tako za vsakdan kot tudi za elegantnejši večerni zmenek. Za nakup pa vam ne bo potrebno plačati vrtoglavih vsot denarja, poleg tega pa zaradi nižjih cen nikakor ne boste prikrajšani visoke kvalitete. Bags&More vam ponuja pestro izbiro torbic, bodisi iz naravnega usnja ali umetnih materialov. Izbirate lahko med številnimi svetovno priznanimi znamkami, med njimi so tudi Tommy Hilfiger, Desigual, Calvin Klein, Carriere in še mnogo več. Poleg tega imajo izdelki tudi široko barvno paleto. Lahko se odločate med povsem nevtralnimi barvami, če pa želite izstopati, pa so na voljo tudi najbolj živi odtenki tega sveta. Za katero barvo se boste torej odločili?

Torbice imajo navadno nastavljiv ter snemljiv naramni trak, več manjših vendar prostornih predalčkov, večina pa se jih zapira na zadrgo. Vsi izdelki prisegajo na visoko kakovost, saj so izdelani iz trpežnih materialov, ki se ne uničijo zlahka.

Z novim šolskim letom so galanterije Bags&More obogatile prodajne police s čisto novimi izdelki, nekatere torbice pa so celo znižali. Vendar pozor! Akcija velja zgolj ob nakupu prek spleta.

Galanterije Bags&More lahko najdete povsod po Sloveniji, na voljo pa je tudi nakupovanje prek spleta na spletni strani bagsandmore.si. Tam si iskanje lahko olajšate s številnimi filtri, kjer izbirate med znamkami, materiali ter barvami izdelkov. Dame, kaj torej še čakate? Zagotovite si popolno torbico, s katero boste očarale prav vsakogar. Kje torej najdete popolno torbico? V galanterijah Bags&More ali na spletni strani bagsandmore.si.

This entry was posted in Razno and tagged . Bookmark the permalink.